Select Page

En tan sols uns dies, del 17 al 21 d’aquest mes de gener, tindrà lloc la Fira Internacional de Turisme més important d’Espanya, FITUR, en la qual Altea estarà present donant a conéixer les moltes propostes que el municipi aporta al sector turístic, com és la seua riquíssima gastronomia, l’oferta d’allotjament, la destacada oferta nàutica, l’accessibilitat a la informació sobre el municipi a través de Visit Altea, entre altres. Així ho ha donat a conéixer l’edil de Turisme Anna Alvado, qui ha estat acompanyada durant la presentació per l’edil de Noves Tecnologies, Pere Barber i el restaurador gerent de la Capella, Florencio Cano.

Segons els detalls aportats per Alvado, Altea està situada, en l’estand de la Comunitat Valenciana, en la zona d’exposició de la Costa Blanca i coordinat pel Patronat de Turisme, romanent en la fira durant els 5 dies de desenvolupament d’aquesta, “amb el que hem aconseguit que el stand tinga el nom d’Altea”; ha puntualitzat li edil. “Tindrem presència tant en IFEMA com en la plaça de Callao, en la qual hi haurà un punt d’informació sobre festes locals, en el qual promocionarem les nostres festes, entre les quals destaquen es Castell de l’Olla i les festes de Moros i Cristians i també un punt d’informació sobre gastronomia, denominat “Callao Gastronòmic” en el qual el nostre fullet sobre gastronomia estarà disponible”; ha explicat la responsable municipal de Turisme.

Anna Alvado ha desvelat que s’han editat nous fullets, “nàutic”; “allotjament” i “gastronomia”, en diferents idiomes, als quals tindran accés els usuaris de la fira. Enquant a l’agenda que Altea exercirà en FITUR, Alvado ha indicat que el dijous és el Dia de la Comunitat Valenciana, per tant és un dia institucional però en el qual Altea també tindrà reunions de treball amb agències i touroperadors, com així farà durant tota la fira, a més de l’assistència a una presentació del projecte Pesca Turisme, de l’Agència Valenciana. “Estem molt interessats en aquest producte, ja que assistim a Torrevella a unes jornades formatives i volem iniciar converses amb la Confraria de Pescadors per a engegar aquest projecte a Altea”; ha comentat Anna Alvado.

El divendres 19 Altea cobrarà protagonisme en el Video Wall i en el Xou Cooking. A més es presentarà el projecte Film Office en la plaça central.
Per a explicar en què consistirà la mostra de cuina en directe i què és el projecte Film Office han estat presents l’edil de Mitjans de comunicació, Pere Barber, qui ha explicat que “hem detectat que Altea és un plató per a la televisió i les revistes i volem facilitar la tasca als quals desitgen usar els nostres carrers i instal·lacions per a tal fi”. Barber ha afegit que en “quant a les noves tecnologies, també Visit Altea ha gaudit de millores que se seguiran implantant amb l’objectiu d’oferir més còmodament i fàcil als usuaris aquella informació que van demandant, com és l’oferta hotelera, gastronòmica, nàutica, etc.”

Per la seua banda, Florencio Cano ha desvelat que el plat que cuinarà en FITUR serà l’arròs a banda. “Hem triat aquest plat perquè és un dels arrossos més importants que cuinem a Altea i com el que pretenem és mostrar la nostra cultura gastronòmica, ens acompanyarà també Ana Zaragoza, dietista, nutricionista i autora de l’obra “Herència Mediterrània” que explicarà el valor nutricional dels nostres productes”.

 

Pin It on Pinterest