Select Page

L’edil de Comerç dóna a conèixer l’àmplia programació que tindrà lloc a tot el municipi durant els propers dies

La responsable municipal de Comerç i Turisme, Anna Alvado, afirma que “Altea serà un atractiu important durant el Nadal, tant per als alteans com per als residents a la Comarca”. Declaracions que ha realitzat en el marc de la presentació de les nombroses activitats que, tant les seues àrees com Cultura, s’han previst es desenvolupen en diferents punts d’Altea i Altea la Vella durant l’esmentada festivitat.

Sota el lema “Altea per 1.000 Motius”, la regidoria de Comerç ha editat un fulletó amb la programació del Nadal 2017 que es desenvoluparà en diferents localitzacions del municipi, com són la Plaça de l’Ajuntament, en ple centre comercial i en la qual es instal·larà una pista de patinatge sobre gel, del 15 de desembre al 14 de gener; així com rebrà la visita del Pare Noel del 21 al 24 en horari de 17:00 a 19: 00h dijous i divendres i en horari de 10:30 a 13:30 el dissabte i diumenge de 11:30 a 13:30. El dia 30 a les 18: 00h teatre infantil amb “La Gran Festa Nadalenca”.

Segons les dades aportades per Alvado, la Plaça del Convent serà un altre dels punts referència en aquests dies i en ella hi haurà un ninot de neu inflable amb llum i música el dissabte dia 23. Dijous 28 de 12:00 a 14: 00h i de 16:00 a 19: 00h tindran lloc jocs familiars i s’instal·larà una pista de psicomotricitat i el dijous 4 de gener a les 18: 00h se celebrarà una revetlla infantil.

El Casc Antic també gaudirà d’activitats pròpies d’aquesta festivitat, com és el Concert de Nadal del “Cor i Orquestra de Pols i Pua de la SFA” a l’Església Parroquial el dissabte 16 a les 19: 15h. Divendres 22 teatre “Lucky i els seus amics del Nadal” a les 18: 00h a la Plaça de l’Església Parroquial i ninots inflables amb llum i música dijous 28.

Pel que fa a l’activitat prevista per a Altea la Vella, aquesta donarà inici el dimecres 20 de desembre amb “pista bola de Nadal” a la Biblioteca Pública de 9:30 a 12:30. Divendres 22 a les 20: 00h al Centre Cultural tindrà lloc el concert de Nadal de la Societat Recreativa Musical i l’endemà a la Biblioteca estarà Pare Noel de 10:30 a 13: 30h. Hi haurà també inflables i jocs familiars dimecres 27 al pàrquing d’Altea la Vella i l’endemà ninots inflables a la Plaça de Caixaltea. El dimecres 3 de gener a les 17: 30h Mini Disco Infantil “.

Cal no oblidar les dues festes de Cap d’Any amb música, focs artificials, raïm, cotilló i cava que l’Ajuntament disposa a la Plaça de l’Església a Altea i a Altea la Vella; en què tot aquell que ho desitge podrà acomiadar l’any i rebre el nou en un gran ambient festiu.

Aquestes i altres activitats com les que tindran lloc a la Biblioteca Pública d’Altea, Palau Altea i Cavalcades de Reis a Altea la Vella pels itineraris de costum, componen un ampli programa que té entre els seus objectius, “dinamitzar el comerç local i recrear un ambient nadalenc digne de ser gaudit “; ha conclòs l’edil de Comerç, Anna Alvado.

Pin It on Pinterest