Select Page

Substitueix així el canto rodat que hi havia fins ara i que causava múltiples problemes

La regidoria de Joventut i Esports ha realitzat obres de millora en la jardinera d’entrada del Centre Juvenil que, fins ara, tenia canto rodat i que des d’ara compta amb gespa artificial.

Esta mesura s’ha pres, segons paraules del regidor Pere Barber, “per evitar que es continuaren patint actes de vandalisme que provocaven diferents problemes en el Centre Juvenil, com ara trencament de cristalls”. El canto rodat, explicava Barber, “era utilitzat per alguns vàndals per llançar-les contra les cristalleres o les parets del Centre Juvenil d’Altea”.

Ara, amb la instal·lació de la gespa artificial s’evita esta problemàtica i, a més, el centre juvenil compta a la seua entrada amb un colorit diferent del que tenia fins ara.

Per acabar, Pere Barber ha explicat que “la gespa que s’ha instal·lat ha sigut la que es va retirar del camp de futbol d’Altea la Vella”. Un camp que actualment es troba en les obres de millora que porta a terme esta mateixa regidoria.

Pin It on Pinterest