Select Page

Altea prepara un mes de Desembre carregat de fantàstiques activitats que permetran passar un Nadal inoblidable en la localitat. Des de la Regidoria de Comerç i Turisme s’ha estat treballant, en aquestes últimes setmanes, per oferir una àmplia i variada programació perquè en aquestes festes, les famílies puguen divertir-se i comprar a Altea.

La Regidora de Comerç, Anna Alvado, manifestava la seua satisfacció per haver pogut tirar endavant tots els projectes previstos, agraint per endavant tot l’esforç realitzat pel seu departament.

Per començar, del 7 al 10 de desembre, Altea obrirà el seu “Mercat Nadalenc”, situat a la plaça de l’Ajuntament, on a més dels llocs amb productes artesanals i nadalencs es podrà gaudir d’una decoració específica nadalenca, i finalment poder divertir-se amb una àmplia animació infantil.

Alvado comentava que “des del departament hem buscat un “Mercadet”, que realment tingués una temàtica Nadalenca i una variada animació infantil i que crec que ho hem aconseguit”, destaca l’edil de Comerç alteana.
Recordar que el “Mercadet Nadalenc”, que serà el primer gran reclam del nadal alteà, s’inaugurarà aquest dijous dia 7 de desembre a les 18.00 h.

Pin It on Pinterest