Select Page

Durant els dies 2 i 3 de desembre tindrà lloc a la Finca la Campaneta d’Altea la I Fira d’Esdeveniments; així ho ha donat a conèixer Anna Alvado, regidora de Comerç, que ha declarat que “és important per a l’economia local el turisme d’esdeveniments i des del departament s’està elaborant un informe per constatar la importància del sector a Altea i poder abordar el tema des de tots els departaments de la millor manera possible “.

Anna Alvado ha manifestat satisfacció “perquè la proposta naix de part d’un sector comercial d’Altea, que és el que ens agrada a la regidoria de Comerç i que ens ha demanat col·laboració”.

Aquesta fira s’ha obert a tots els comerços que tenen vinculació amb el turisme d’esdeveniments i són molts els que s’han implicat. Hi haurà un espai dedicat a ells en el qual podran exposar els seus productes.

El programa d’actes de la Fira contempla, a més de la visita als expositors de la mostra, la participació en tallers infantils i jocs, a càrrec de Projectes educatius; dos concerts de la soprano Olga Albernina; un recital del Duo Bach; còctels a càrrec del càtering de la Finca la Campaneta; 1 Photocol Solidari en benefici d’INTEGRA i dos desfilades de moda comunió, casament i convidats.

Anna Alvado convida els alteans i alteanes, així com residents a la Comarca a desplaçar-se fins la Finca la Campaneta per gaudir d’aquesta Fira d’Esdeveniments, la BBC d’Altea, que tindrà entrada lliure i gratuita.

Pin It on Pinterest