Select Page

El regidor de Festes, Vicent Ripoll, ha anunciat que Altea ha sigut la localitat escollida per a celebrar el vuité encontre de Filades d’Astures de la Comunitat Valenciana que anualment se celebra, i que en aquesta ocasió té al municipi d’Altea com a seu principal.

Per aquest motiu el dissabte 11 de novembre a les 18.00 hores tindrà lloc a l’Avinguda Jaume I una desfilada cristiana en la qual participaran les diferents filades d’Astures vingudes de tota la Comunitat Valenciana.

Ripoll ha informat que l’organització també ha convidat a participar la Federació de Moros i Cristians Sant Blai d’Altea, i mitjançant aquesta, els càrrecs festers i diferents filades alteanes que participaran en aquest esdeveniment que per primera vegada acull la nostra localitat.

La música, segons regidor de Festes, “també serà protagonista, ja que la desfilada l’obrirà una colla de gaiters i a més participaran diferents agrupacions musicals. Serà un cap de setmana, el segon del mes de novembre, carregat d’activitat festera”, senyalava Vicent Ripoll.
L’organització i participants d’aquest encontre s’allotjaran a l’hotel Cap Negret on desenvoluparan les seues activitats anuals, a més el Casal Fester obrirà les seues portes el diumenge 12 de novembre perquè puguen visitar-lo, i gràcies a la Regidoria de Turisme, tindran també el diumenge una visita guiada pel poble antic.

Vicent Ripoll ha volgut agrair a l’organització d’aquest encontre de filades que hagen escollit a Altea, al mateix temps que donava les gràcies a la Federació de Moros i Cristians per la seua implicació igual que a la Regidoria de Turisme. Finalment, Ripoll, volia convidar a tothom a què gaudisca el dissabte 11 de novembre d’aquesta entrada cristiana i de l’alegria de la festa.

Pin It on Pinterest