Select Page

Seguint amb la política de turisme sostenible duta a terme per aquesta regidoria, el passat dimarts 17 octubre, la regidora de turisme, Anna Alvado, i la tècnica de turisme, Ana Pérez, van assistir a la II Jornada Professional de Pescaturisme de la Comunitat Valenciana, organitzada per l’Agència Valenciana del Turisme i que va tenir lloc a la ciutat de Torrevella.

Les tendències del mercat turístic apunten cada vegada més cap a la demanda d’activitats experiencials. El desenvolupament d’una oferta turística de qualitat al voltant del món de la pesca i el mar, en una localitat de tradició marinera com Altea, és una oportunitat per a la sostenibilitat del sector pesquer artesanal i per diversificar l’oferta turística.

El departament de Turisme considera important l’assistència a aquestes jornades que permeten aprendre i aplicar la millor estratègia turística i sostenible per al nostre municipi.

Anna Alvado manifestava que “són moltes les bones raons per impulsar aquest nou producte turístic Pesca-turisme ja que, diversifica l’oferta turística del territori basada en el turisme creatiu, experiencial i participatiu i permet tallar l’estacionalitat turística. Un dels motius més importants que ens ha portat a creure en aquest projecte és la possibilitat de diversificar les rendes de la gent de la mar integrant-la al sector d l’oci i del turisme. També cal destacar que amb este tipus d’accions es preservarà la nostra cultura, les nostres tradicions, les receptes, l’artesania, per impulsar l’essència del Mediterrani”.

Pin It on Pinterest