Select Page

El Conservatori Professional d’Altea inicia el curs 2017/18 amb nou instrumental. Des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament s’ha realitzat una forta aposta per millorar la dotació de recursos instrumentals del centre amb l’adquisició d’un Piano de Cua i una Marimba Professional.

El Director del centre, Juan T. Laviós, ha valorat molt positivament aquesta inversió en material instrumental, a més, comentava que “aquests instruments suposen una important millora per a la funció educativa que en el centre es desenvolupa, considerant que aquests instruments tenen un elevat cost i facilitaran la pràctica instrumental per part de l’alumnat”.

Per la seua banda Diego Zaragozí, Regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Altea, destacava la ferma aposta del Consistori a millorar els serveis educatius que presta el Conservatori, també, comentava que “s’ha realitzat una inversió econòmica propera als 11.000€ per a l’adquisició de dos instruments sol·licitats pel claustre de professors que facilitaran les classes, la pràctica instrumental, així com les nombroses actuacions que des del centre es duen a terme durant tot el curs”.

Finalment, Zaragozí destacava que “el curs 2017/18 s’ha iniciat amb total normalitat, amb tota la plantilla de professorat al complet. Un curs on podrem gaudir, a proposta del Claustre de Professors, d’un gran nombre d’activitats culturals que afavoriran la formació de l’alumnat que estudia en el centre”.

Pin It on Pinterest