Select Page

Equip de Govern i Director General d´Ensenyament Professional mantenen una reunió de treball.

Ahir a última hora del matí, l’Ajuntament d’Altea mantenia una reunió amb el Director General d’Ensenyament Professional, Manuel Gomicia, per abordar la integració del Conservatori en els pressupostos de la Generalitat en el proper exercici. La cita va estar presidida per l’alcalde, Jaume Llinares i hi van ser presents les regidores de Cultura, Aurora Serrat; Educació, Vicenta Pérez; regidor de Personal, Rafael Ramón Mompó; el director del Conservatori Municipal, Juan Tomás Laviós i el secretari de l’Ajuntament, Ángel Iñesta.

En paraules del primer edil, “seguim treballant perquè el conservatori d’Altea forme part del primer grup de conservatoris que integren la Xarxa de Conservatoris de la Comunitat Valenciana el proper any”.

“Per formar part d’esta xarxa pública de conservatoris, cal que les instal·lacions complisquen una sèrie de paràmetres, com l’accessibilitat o la disposició d’espais necessaris, en què el Conservatori d’Altea treballa des de fa uns quants anys. Actualment ja complim totes les condicions exigides”. Així ho ha recordat Jaume Llinares, que ha transmès a Gomicia que “és prioritat per a l’Ajuntament d’Altea que s’incloga el Conservatori Municipal Professional a la Xarxa de Conservatoris de la Comunitat Valenciana en el proper exercici”.

A més, l’Alcalde ha informat que “en el pressupost de 2022 del Govern valencià, hi ha dotació per a la integració del primer grup de Conservatoris entre els quals es troba Altea. Les condicions generals de la integració s’han definit a la Llei d’acompanyament dels pressupostos de la Generalitat per al 2022”.

Per escurçar terminis, l’Ajuntament i la Direcció General d’Ensenyaments Professionals s’han emplaçat per a una nova reunió al mes de desembre, presencial en este cas, on s’establiran els punts que inclourà el conveni específic per a la integració del nostre Conservatori.

Pin It on Pinterest