Select Page

Els guanyadors del concurs “Cuinen els Majors” han sigut Ximo i Isabel que han elaborat “Olla amb Pilotes” en la categoria de salat i Alonso i Beatriz amb els “mantecaos” en la categoria de dolç.

Tots els participants han rebut un diploma i un detall i els 4 guanyadors, a més, per cortesia dels restaurants “Diferens” per als guanyadors del dolç i el “Kitsume” per als de salat.

El jurat ha estar format per un representant de cada grup polític de l’Ajuntament d’Altea, per la Regidora d’Educació, pel Regidor de Benestar Social i pel cuiner professional Rubén Pérez.

El concurs, emmarcat dins de les activitats de la Setmana del Major, ha sigut un èxit. La Regidora d’Educació, Vicenta Pérez ha destacat “el nombre de persones inscrites que han participat en el concurs i la qualitat dels plats” i ha volgut agrair a Pepa Ahuir i als restaurants col•laboradors la seua participació en aquest esdeveniment.

El Regidor de Benestar Social, Diego Martínez, ha destacat també “la dificultat a l’hora de triar els plats guanyadors”, agraint també a la junta de la tercera edat “la Setmana del Major es queda curta perquè el nostre majors es mereixen homenatges gairebé a diari “.

Els actes de la Setmana del Major continuen desenvolupant-se en els seus últims dies, aquesta tarda a les 18:30h tindrà lloc el concert de l’orquestra de Pols i Pua de Polop de la Marina.

Demà dissabte dia 14 es tancarà aquesta setmana amb l’obra de teatre “No som Criminals” del grup “De vellea Res”. A la sala d’actes del Centre Social a les 19:00h.

Pin It on Pinterest