Select Page

Vicent Ripoll, edil de Festes, ha informat que el castell de Moros i Cristians d’Altea seguirà instal·lat en la Plaça de l’Església durant unes setmanes més del que és habitual, per a així poder aprofitar el seu muntatge per a pintar-ho i deixar-ho en condicions abans que siga guardat en al magatzem municipal, fins al setembre vinent.

Aquest mateix matí el propi regidor de Festes acompanyat per l’edil d’Infraestructures Roque Ferrer i el President de la Federació Vicent Lloret han estat visitant el castell per a valorar de primera mà la situació del mateix per a així poder procedir a cobrir les necessitats que puguera dintre abans de desmuntar-ho, per la qual cosa s’ha decidit pintar-ho.

Ha sigut Vicent Ripoll qui ha afirmat que si aquestes inspeccions es realitzen anualment i les qüestions que puguen sorgir se solucionen abans que siga emmagatzemat per un any, el castell estarà en les millors condicions per a les pròximes festes a més de cuidar de la millor manera possible de qualsevol pertinença municipal que com el propi Ripoll ha volgut destacar, pertany a tot el poble d’Altea.

Pin It on Pinterest