Select Page

El regidor de Benestar Social, Diego Martínez, s’ha reunit  amb representants de les associacions Integra, AFEM, ANEMONA i Doble Amor per tal de procedir a la firma de diferents convenis que designen subvencions a les esmentades entitats.

El regidor de l’àrea ha informat que han sigut les pròpies associacions les que han decidit en què s’invertiran eixes ajudes, avançant que ho han fet de la següent manera: el Doble Amor ho destinarà al pagament del trasllat en bus dels 3 alteans que formen part de la mateixa i que cada matí es desplacen fins a Benidorm per a traballar en l’entitat.

En el cas de INTEGRA es subvencionaran les teràpies destinades a la reahabilitació primerenca on, tal com afirmava l’edil, s’engloben entre altres la psicomotricitat i logopedia.

Diego Martinez continuava detallant que a l’associació de malalts mentals (AFEM) se li subvencionan les activitats que realitzen conjuntament amb les famílies, com puguen ser teràpies.

Per últim, ANEMONA, associaió contra el cáncer de pit, destinarà estes ajudes a l’apartat d’atenció psicológica, ja que dos vegades per setmana una psicóloga especialitzada està al Centre Social de la nostra localitat. A més es cobrirà la despesa del trasllat de les voluntàries que venen fins Altea per desenvolupar la seua llabor.

Diego Martínez ha manifestat que “es necessari prestar tota l’ajuda posible a estes entitats que tant fan per la societat i que desenvolupen un paper tan fonamental  a la mateixa”.

A més el Regidor de Benestar Social es mostrava molt satisfet per poder treballar de primera mà amb les diferents associacions que hi han al nostre municipi destacant que és necessari reconeixer la seua tasca i importancia”.

 

Pin It on Pinterest