Select Page

Seguint amb la política de participació duta a terme per la Regidoria de Comerç i Turisme, s’han convocat per a la setmana que ve 3 reunions amb diferents sectors.

La primera tindrà lloc el dilluns 2 d’octubre amb els comerciants, a les 20:30 hores, a la Casa de Cultura, on es tractarà la pròxima campanya comercial de Nadal, l’evolució del Pla de Dinamització Comercial dut a terme aquestos darrers mesos i les campanyes actuals, entre altres temes.

A més, el Departament de Turisme celebrarà una reunió el dimarts 3 d’octubre al CEAM, a les 09.00 hores, amb el sector nàutic. Els punts més rellevants que es tractaran seran la situació de les webs www.alteaesmar.com i www.visitaltea.es, Crea Turisme i la situació de l’embarcació de vigilància marítima.

Finalment, els hostalers participants a la Ruta de la Tapa de Fruits de la Tardor, que es celebrarà des del 27 d’octubre fins el 12 de novembre, estan convocats a una reunió el dijous dia 5 d’octubre, a les 09:30 h, a la sala de reunions de l’Ajuntament d’Altea (2a planta), per informar-los sobre les característiques de la ruta i la promoció que es farà dels seus establiments.

Pin It on Pinterest