Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, acompanyat pel regidor de Festes, Vicent Ripoll, així com per altres regidors de la corporació municipal, ha rebut aquest matí en dependències d’Alcaldia a la Reina de les Festes Majors d’Altea en honor al Santíssim Crist del Sagrari, Elena Salvador, i a les seues Dames d’Honor.

Durant la trobada, en què hi ha hagut intercanvi d’obsequis entre l’Ajuntament i la Reina de les Festes, el regidor de Festes ha agraït a Elena Salvador, a les dames i als pares i mares de les dues, la seua col·laboració en l’organització de les festes. Enguany, com a novetat, la reina i les seues dames són les màximes representants de les festes, davant l’absència de comissió i també els acompanyaran dos xiquetes de 7 i 9 anys, i tres xiquets de 7 anys.

Jaume Llinares ha donat les gràcies a tots els que estan fent possible les festes d’enguany: “La Reina i la seua Cort d’Honor estan tenint un comportament extraordinari i han realitzat un gran esforç al llarg de tot l’any perquè les festes lluïsquen en tot el seu esplendor, juntament amb l’ajuda inestimable de l’Ajuntament”. L’alcalde també ha tingut paraules d’agraïment per a la Confraria del Crist del Sagrari i per a la Federació de Moros i Cristians Sant Blai.

Altea viurà els seus dies grans de celebracions en honor al Santíssim Crist del Sagrari, i de Moros i Cristians en Honor a Sant Blai, des de hui i fins al pròxim 26 de setembre.

Pin It on Pinterest