Select Page

El regidor de l’àrea, Roque Ferrer, ha avançat que degut a aquesta qüestió es paralitzaran les execucions de desmuntatge de les estructures que ocupen sol públic

 Després de diversos estudis, l’equip de govern modificarà l’Ordenança d’Usos de Zones d’Ús Públic, una decisió que ha estat fruit de les diferents reunions que venen mantenint-se tant amb el Servici Provincial de Costes com el de Conselleria.

Abans de fer les pertinents modificacions s’han tingut converses i hui una visita a la localitat de La Vila Joiosa amb Marta Sellés, regidora de Foment Econòmic, que ha acompanyat a Roque Ferrer, regidor de l’àrea, per conèixer de primera mà l’aplicació realitzada, ja que en esta localitat s’ha modificat l’ordenança en qüestió i compta amb el vistiplau de Costes.

Després de la revisió de l’ordenança vigent, consultes pertinents i de les reunions mantingudes es constituirà un Grup de Treball format per un membre de cada grup polític amb representació municipal, tècnics municipals i el regidor de l’àrea, Roque Ferrer. Tots ells formaran l’anomenat grup de treball d’on es partirà d’un esborrany base on ja hi haurà punts proposats pels comerciants i hostalers de la localitat que han participat dins del Consell de Comerç i Turisme, fet pel qual el regidor d’Infraestructures, vol agrair la tasca aportada i l’esforç per les seues contribucions a l’esborrany que servirà de document inicial.

Roque Ferrer ha volgut aprofitar la visita a la localitat de La Vila Joiosa per avançar que ‘’mentre es treballe aquesta ordenança al grup de treball i s’estudien les modificacions per a debatre i posterior aprovació a plenari, no es portarà l’execució del desmuntatge de les estructures que formen immobles sobre domini públic’’.

Pin It on Pinterest