Select Page

La Regidoria de Comerç ha anunciat la celebració de noves sessions de grup emmarcades en el desenvolupament del Pla de Dinamització Comercial d’Altea el pròxim 11 de setembre. A estes sessions, dirigides a comerciants, hostalers i veïns del poble, està previst debatre sobre les necessitats dels habitants d’Altea a nivell comercial, la qualitat de l’actual oferta comercial en el municipi i les possibles actuacions que es poden dur a terme per a la seua reactivació i dinamització.

Com ha informat Anna Alvado, la regidora de l’àrea de Comerç, les sessions tindran lloc a la Casa de Cultura d’Altea en horari de matí i de vesprada. ‘’Per tal d’organitzar esta activitat s’ha establert l’activitat en dos horaris distints, una de matí, a les 11 hores, on podran assistir comerciants, hostalers i habitants de la zona del nucli antic. I a les 20.30 hores tindrà lloc la sessió de grup amb els comerciants, hostalers i habitants en general, de les zones del Passeig Marítim, la zona comercial i Altea la Vella’’.

Anna Alvado ha volgut animar a la participació de la ciutadania a estes noves sessions per tal de definir un Pla de Dinamització del Comerç Local que permeta al municipi conèixer les principals característiques, necessitats, exigències i hàbits de consum tant dels habitants d’Altea com dels turistes i visitants; així com conèixer els principals punts forts i potencialitats del comerç local, així com els principals reptes i problemes a què s’enfronten per a donar resposta a les exigències dels seus clients en un mercat cada vegada més globalitzat i canviant. També es pretén identificar els possibles projectes i línies d’actuació que puguen ajudar a impulsar la reactivació i dinamització del sector comercial en el municipi.

Totes les persones interessades a participar han de confirmar la seua assistència a la següent adreça: altea.comercio@cv.gva.es indicant les teues dades de contacte.

Pin It on Pinterest