Select Page

Sis joves desocupats han començat avui a treballar en l’ajuntament d’Altea gràcies a la campanya “Avalem Joves”. Els llocs de treball han sigut finançats i sufragats íntegrament pel SERVEF, i quatre d’aquestes places estan destinades a joves amb estudis superiors. Per a la contractació de joves desocupats, s’ha destinat un import lleugerament superior a 120.000 euros a Altea, amb el finançament del SERVEF, i la duració del contracte serà d’un any per a tots ells.

Els seleccionats per a ocupar les places han sigut Silvia Pascual, que serà l’agent de Turisme; Sergio Sierra, Tècnic en Periodisme; Natalia Mateo, Tècnic en Comerç; Yani Rodríguez, enginyer de cicle hídric; Andrés Bolufer, Tècnic en ocupació i Carles Pérez, conserge de la casa de cultura, que vindran a reforçar alguns departaments com comerç, turisme, comunicació o cultura, entre altres. Per això, la contractació d’aquests joves, suposa un reforç important per a millorar el servei d’atenció als ciutadans. Els nous treballadors gaudiran de jornada completa complint amb les 37,5 hores signades en els seus contractes.

Aquesta iniciativa està cofinançada pel Fondo Social Europeu (FSE) per contrarestar la falta d’oportunitats que tenen els joves a l’hora d’obtenir la seva primera experiència laboral. A més aquesta ajuda farà front a les importants limitacions de personal que tenen les administracions públiques per poder prestar adequadament els seus serveis. El programa suposa la inversió més important que s’ha realitzat per recolzar la contractació pública en Ajuntaments, Mancomunitats i Diputacions, i per descomptat en el municipi d’Altea.

El requisit indispensable per a accedir a aquestes places era estar en situació de desocupació. Als llocs de treball s’ha accedit des dels graus de Periodisme, ADIU, econòmiques, enginyeria d’obres públiques i dret. Les places de conserge i agent turístic s’oferien a joves amb estudis mitjans. Tots els joves estaven inscrits en el SERVEF, i els processos de selecció i adjudicació s’han succeït durant tot el mes d’agost.

L’alcalde Jaume Llinares, acompanyat d’alguns regidors de l’equip de govern, han rebut als nous treballadors municipals en el seu primer dia de treball, i els han donat a conéixer les instal·lacions de l’ajuntament d’Altea. L’alcalde els ha desitjat una grata estada en el consistori alteà, “espere que enguany agafeu molta experiència i que gaudiu de l’experiència amb tots els grans professionals que té l’ajuntament d’Altea”.

Enllaços d’interès de la subvenció:

Direcció general d’Ocupació, Assumptes Socials i Igualtat d’Oportunitats de la Comissió Europea:

Unitat Administradora del FSE (UAFSE, Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social):

Pin It on Pinterest