Select Page

Des de la Regidoria d’Educació i Igualtat, encapçalada per Vicenta Pérez, s’ha posat en marxa un curs de cuina dirigit a joves estudiants. El curs, que va començar dilluns passat, 7 de juliol, s’impartirà fins al dia 7 d’agost per part de Khris Jaime Gallart. El curs s’imparteix totalment gratuït i està dirigit a joves estudiants nascuts entre 1998 i 2001 que per motius dels seus estudis hagen d’independitzar-se, i així puguen aprendre les tècniques de cuina bàsiques.

Vicenta Pérez avançava que en aquest curs, que a més pretén fomentar la igualtat de gènere entre els més joves, ‘’els assistents aprendran a cuinar 5 receptes variades, a preparar els aliments per al seu posterior ús i presentació dels mateixos perquè així també puguen impressionar als seus convidats’’.

Segons l’edil d’Educació i Igualtat, aquest curs ha tingut un gran acolliment i ràpidament es van cobrir les places, que s’han atorgat per rigorós ordre d’inscripció, per la qual cosa no es descarta realitzar un altre d’aquestes característiques.

Vicenta Pérez ha volgut també destacar l’èxit de participació que estan tenint els diferents cursos que s’imparteixen a l’Aula Municipal de Cuina, una idea que l’edil d’Educació engegava fa uns mesos i que ha tingut una gran acceptació i èxit des de la seua inauguració el març passat.

Pin It on Pinterest