Select Page

L’objectiu de l’encontre ha sigut crear una mesa coordinadora i establir una línea de treball.

 

El nou edil de Sanitat, Diego Martínez, ha mantingut una reunió de treball aquest matí amb representants de Peluts de la Marina, de Somos Gos, l’encarregada municipal de la recollida d’animals Ana Ferrando i Raphaela Fisher que és voluntària i coordinadora del mètode CES.

Segons avançava Diego Martínez, el motiu principal de la reunió era el presentar-se a les associacions i voluntaris per informar que ostenta el càrrec d’edil de l’àrea de Sanitat des de dijous passat, quan es va ratificar per ple el seu nomenament en substitució de Verónica López.

Durant l’encontre també s’ha establit engegar diferents línies d’actuació entre l’Ajuntament i associacions, a més de crear una mesa de coordinació que es reunirà periòdicament per actualitzar el registre de colònies de gats, voluntaris autoritzats, entre altres.

Diego Martínez ha destacat que la pretensió d’aquesta trobada és el treballar conjuntament, tant des de les associacions i voluntariats, com des del propi Ajuntament, per no duplicar serveis i agilitzar el treball que s’haja de realitzar. Així com que es puguen valorar conjuntament els diferents casos que sorgisquen i donar solució als problemes que es puguen presentar, marcant així diverses línies de treball a seguir.

El nou regidor de Sanitat es mostrava molt satisfet en finalitzar la reunió i afirmava que ‘’és molt positiu que totes les parts s’unisquen per a treballar conjuntament ja que aquest fet, estic segur, donarà els millors resultats que redundaran en el benestar de la ciutadania’’.

Pin It on Pinterest