Select Page

L’Ajuntament d’Altea, a través de l’edil d’Hisenda i Projectes Europeus, Pere Lloret, presentava divendres passat, 28 de juliol, davant el nou director general de Finançament i Fons Europeus, Andreu Iranzo, la intenció d’Altea de presentar davant del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública la seua Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat, EDUSI Altea 2023, per a la propera convocatòria.

Com explicava el mateix regidor, ”aquesta trobada era molt important perquè és el nou director general i s’està començant a reunir amb ajuntaments de la Comunitat Valenciana i hem tingut la sort que Altea haja estat dels primers municipis en reunir-se amb el nou director”.

”Així mateix, afegia Lloret, hem presentat al nou director general la intenció de l’Ajuntament d’Altea de presentar davant el Ministeri, l’estratègia DUSI. També s’ha presentat l’Oficina de Projectes Europeus (OPE EuroAltea). Se li han traslladat tots els projectes europeus en què ja està participant l’Ajuntament d’Altea, tenint en compte que l’oficina és de recent creació, va iniciar la seua activitat el passat mes de febrer. Entre aquestos projectes destaquen: la participació de l’Ajuntament d’Altea en un projecte Interreg Med, el qual pretén crear una xarxa de la mar mediterrània per al turisme costaner marítim sostenible, i la participació també en un projecte Interreg Europe, de gestió de l’aigua, i tota la comunicació a nivell de butlletins europeus, notícies i els projectes que s’estan preparant durant aquest estiu, com l’Erasmus Plus, el Servei de Voluntariat Europeu, i Europa amb els ciutadans, entre d’altres”.

Després de la trobada amb el director general, Pere Lloret es mostrava molt satisfet i destacava ”la impressió per part del director general i del seu equip ha estat molt positiva, amb una gran acollida i ànim per a l’Ajuntament d’Altea, i han plantejat que la intenció de presentar l’Estratègia DUSI Altea 2023 i la continuació de les activitats de l’OPE EuroAltea són dos grans estratègies per al municipi i han animat a la seua posada en marxa i manteniment, respectivament’’.

Pin It on Pinterest