Select Page

‘’Cuinem Bàsics de Convivència’’

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, ha presentat el nou curs que acollirà l’Aula de Cuina anomenat ‘’Cuinem Bàsics de Convivència’’. El curs està organitzat conjuntament per les Regidories d’Educació i Igualtat i està orientat a estudiants que han finalitzat l’ESO i comencen una nova etapa d’estudis.

Com ha explicat la pròpia regidora: ‘’considerem prioritari fomentar l’ensenyança en igualtat en tots els àmbits, a més de poder aportar als joves un bàsic del coneixement que de vegades no tenen pel poc temps que va quedant-se per a cuinar a la nostra societat’’.

Per tot això es proposa als joves nascuts als anys 1998, 1999, 2000 o 2001 i empadronats a Altea, este curs de cuina gratuït on s’aprendrà a cuinar 5 receptes variades i, a més, a preparar els aliments per al seu posterior ús i la corresponent presentació del plat.

Este curs es realitzarà durant la setmana de dilluns 7 d’agost fins a divendres 11 d’agost de 10 a 12.30 h. Les places són limitades i la inscripció al curs ja està oberta i es realitzarà per rigorós ordre d’inscripció al Departament d’Educació (planta baixa de l’Ajuntament) on es prioritzarà, en la mesura del possible, que hi haja igualtat d’assistència tant de xics com de xiques. La presentació de sol·licituds finalitza el dia 3 d’agost.

Pin It on Pinterest