Select Page

La línia 28 prolongarà el seu recorregut actual fins a Campomanes i la línia 40 cobrirà l’itinerari Altea- La Nucia-Polop.

L’Ajuntament d’Altea anuncia la posada en marxa de dos noves línies d’autobús interurbà que començaran el seu servici a partir del 17 de juliol. “‘Per una banda, la línia 28 cobrirà el trajecte Campomanes – Altea – Cap Blanc i per altra, també es posa en marxa per a la temporada d’estiu la línia 40 entre Altea i La Nucia i Polop”, ha informat el regidor de Trànsit, Vicent Ripoll. Segons Ripoll, “el servei d’estes línies s’iniciarà el dia 17 de juliol i estarà operatiu fins al 31 d’agost. De tota manera, l’empresa del bus valorarà avanç d’eixa data els resultats per a saber si continuen les línies i amb quina freqüència”.

La regidora de Turisme, Anna Alvado, ha mostrat la seua satisfacció per aquests nous trajectes que amplien l’oferta de mitjans de transport públics a la nostra localitat en l’època estival i respon a la reivindicació que des de la Regidoria de Turisme s’havia demandat a l’empresa concessionària del transport interurbà perquè unira una zona tan important turísticament com es Marina Greenwich amb la zona industrial i comercial del municipi, com es Cap Blanc i evidentment, amb el nucli urbà.

Finalment, Alvado ha recordat altres línies d’interés turístic per als veïns i visitants en aquesta temporada estival, com la línia turística que puja fins al poble antic que es va posar en marxa l’estiu passat i continua enguany, a l’igual que el bus panoràmic que ve des de Benidorm i també arriba fins a la zona alta d’Altea.

Vicent Ripoll i Anna Alvado han mostrat la seua satisfacció per l’ampliació d’aquestes línies de l’autobús interurbà. Aquesta iniciativa s’emmarca en una millora de la mobilitat urbana sostenible per connectar els punts més distanciats del poble amb el centre d’Altea, ha informat Vicent Ripoll, que ha recomanat l’ús del transport públic.

 

Linea_28_Llorente_Bus
Linea_40_Llorente_Bus

Pin It on Pinterest