Select Page

Dijous passat els alumnes de l’Escola d’Adults d’Altea rebien els títols de graduats en secundària, corresponents als cursos 2014-2015 i 2015-2016. És el segon any que la Regidoria d’Educació organitza este acte de lliurament de diplomes. La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, i els professors i professores del centre van ser els encarregats d’entregar els títols a cadascun dels alumnes en un acte emotiu que es va celebrar al mateix centre educatiu.

Vicenta Pérez va felicitar a tots els nous graduats i els va animar a seguir ampliant la seua formació educativa: “és tot un mèrit obtenir aquest títol després de passar molt de temps sense estudiar, a més de tindre que llevar moltes hores del dia a dia per dedicar-li el temps necessari per fer el curs, agafar els llibres i estudiar, quan has de treballar i portar avant una família, per això heu d’estar molt orgullosos del que heu aconseguit”. Durant l’acte molts dels estudiants van donar testimoni de la seua experiència després de cursar estudis a l’FPA (Formació de Persones Adultes), molts van explicar que gràcies a estos estudis han pogut seguir estudiant i per a altres ha sigut un requisit necessari per trobar feina.

La regidora d’Educació, veient la importància que estos cursos tenen per als alumnes que s’inscriuen, ha considerat que per al curs 2017/18 el preu d’aquestos serà gratuït, tenint sols que fer l’abonament de la matrícula.

Els cursos que actualment s’imparteixen a l’FPA i que passaran a ser gratuïts són: Espanyol per a immigrants; cursos de preparació per als exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements en Valencià; Cicle I (alfabetització, neolectors, educació de base).Ensenyament reglat; Cicle II (GES I, GES II). Ensenyament reglat; Cursos de preparació per a la prova d’accés a cicles formatius de grau superior.

Per a més informació, cal consultar a l’FPA i/o a l’Ajuntament d’Altea.

Pin It on Pinterest