Select Page

La Regidoria de Turisme impulsa este nou servei que circularà de l’1 de juliol fins el 30 de setembre.

El tren turístic estarà en circulació a Altea a partir de l’1 de juliol. Així ho ha anunciat la regidora de Turisme, Anna Alvado, que ha informat que el servei tindrà un ample recorregut amb una primera parada des de la Tourist Info i per les zones més emblemàtiques de la localitat, zones d’aparcament i poble antic fins a Cap Blanc. Cada viatge tindrà un cost de 3,50 € els adults i 2,50 € els xiquets (menors de 3 anys gratis).

El servei estarà en funcionament 3 mesos, fins el 30 de setembre, en el següent horari: de 10 a 14 h i de 17 a 01 h. Les freqüències seran de cada hora i el recorregut complet durarà aproximadament 1 hora.

Anna Alvado es mostrava molt satisfeta per la recuperació d’este atractiu turístic amb el que es pretén donar a conèixer tant a turistes com a locals els indrets més emblemàtics de la nostra localitat, així com facilitar l’accés al poble antic, descongestionant l’aparcament a eixa zona. Els bitllets es poden adquirir al mateix tren.

El recorregut es realitzarà diàriament i tindrà 10 parades, a excepció dels dimarts, que es pararà també al mercat ambulant. Les parades que s’han establert són:

 

Parada 1: Davant l’Oficina de Turisme d’Altea

Parada 2: Costera Pont de Moncau

Parada 3: Avda. de Valencia (els dimarts parada en el mateix mercat ambulant de la roba)

Parada 4: Avda. de La Nucia

Parada 5: Calvari

Parada 6: Carrer Alcoi

Parada 7: Parking Conservatori

Parada 8: Port d’Altea

Parada 9: Rotonda de l’Albir

Parada 10: Parada Parc de Sant Pere

 

Pin It on Pinterest