Select Page

La directora del Campus serà Sara Ramírez, jugadora internacional absoluta amb Espanya i 5 vegades campiona d’Espanya i Diploma Olímpic a Londres 2012.

Del 10 al 14 de juliol tindrà lloc al Palau d’Esports el IV Campus Tennis Taula Vila d’Altea que organitza el Club Tennis Taula d’Altea (CTT Altea) amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut i Esports. El propi regidor, Pere Barber, juntament amb el vicepresident del CTT Altea, Candi Delgado, han presentat esta proposta esportiva que dirigirà Sara Ramírez, jugadora internacional absoluta amb Espanya i 5 vegades campiona d’Espanya i Diploma Olímpic a Londres 2012.

Enguany el campus ha ampliat les places a causa de la demanda, i seran 40 els participants d’esta activitat. Com ja és tradició, el colofó del campus el posarà la celebració de l’Open de Tennis Taula Vila d’Altea que tindrà lloc el dissabte 15 de juliol.

Pere Barber felicitava al Club Tennis Taula Altea ‘’per l’esforç organitzatiu d’un campus amb una gran acceptació i que ha guanyat en prestigi, tant a nivell nacional com internacional, per això animem al club perquè el campus seguisca molts anys més’’.

Per la seua part, Candi Delgado ha volgut agrair al regidor d’Esports i a l’Ajuntament d’Altea ‘’la col·laboració amb nosaltres donant-nos totes les facilitats per poder seguir organitzant aquest campus que està consolidant-se com era el nostre objectiu’’. També ha explicat que “per a nosaltres és un esforç molt gran oferir un elenc d’esportistes a nivell internacional, fins ara només havien participat de diversos llocs de la geografia nacional. Però enguany tenim la sort que el campus ha agafat suficient nom i podrem comptar amb participants de Suïssa, França, Alemanya i Noruega, juntament amb la gent del nostre país”.

A més, el campus comptarà amb la participació de Sara Ramírez, que ha estat l’única jugadora espanyola dues vegades olímpica en l’equip espanyol, campiona d’Europa, diverses vegades campiona d’Espanya i una de les millors professionals en aquest esport. Comptarà també amb Almudena Roldán que és entrenadora de la Federació Espanyola de Tennis de Taula i Jesús Cantero que és l’actual campió d’Espanya absolut, que repeteixen en esta edició.

Per finalitzar el IV Campus Tennis de Taula Vila d’Altea el dissabte 15 de juliol es celebrarà l’Open, que l’any passat va batre el rècord de persones inscrites en aquestos tornejos a Espanya. Participaran 100 jugadors en les categories autonòmica i nacional. A partir de les 20.30 hores h es lliuraran els trofeus de l’Open.

 

Pin It on Pinterest