Select Page

El passat divendres 23 de juny començava a Altea “La Cuina de les Barques”, la millor gastronomia de la mar en els restaurants d’Altea de la mà de la regidoria de Comerç. La jornada es realitzarà fins el 2 de juliol. Són un total de 10 dies per provar i gaudir els menús dels 8 restaurants participants: Can Tapets del Port, Chez Pierre, El Bodegó De Pepe, Mesón El Gallet, El Cantó del Palasiet, Restaurant El Pescador, Racó de Toni i Restaurant Juan Abril. Amb motiu del començament de la jornada, el passat dijous es va organitzar una degustació gastronòmica a la plaça de l’Ajuntament per presentar esta activitat.

A més, els assistents a estes jornades gastronòmiques poden guanyar un viatge de cap de setmana per visitar les Bodegues Torres. Només s’ha d’omplir un cupó valorant l’experiència gastronòmica al restaurant en el qual s’haja menjat i dipositar l’opinió en una caixa que el mateix restaurant proporcionarà. Bodegues Torres, patrocinador d’aquestes jornades, ha preparat un viatge de cap de setmana per visitar les instal·lacions amb guia inclosa i allotjar-se en Vilafranca del Penedès o a Sitges, on trien els guanyadors.

Aquestes jornades impulsades i organitzades per la Regidoria de Comerç, encapçalada per Anna Alvado, tenen el suport de l’Associació Local d’Hostalers Hospal i s’emmarquen dins d’un conjunt d’accions d’estímul de la restauració local.

Segons la regidora, ‘’amb estes jornades seguim promocionant la nostra gastronomia, com un dels pilars fonamentals de la nostra marca turística’’.

 

 

Pin It on Pinterest