Select Page

L’actual directora general de Justícia serà substituïda en el lloc de regidora del grup socialista del consistori alteà per Diego Martínez.

El passat mes d’abril Verónica López, regidora de l’Ajuntament d’Altea i portaveu del PSPV-PSOE al consistori, era nomenada directora general de Justícia de la Comunitat Valenciana. Després del nomenament, López va anunciar la seua renúncia a les retribucions i dedicació exclusiva a l’Ajuntament d’Altea on encapçalava la regidoria de Benestar Social, Igualtat i Sanitat. Verónica López va continuar com a regidora de l’Ajuntament alteà durant uns mesos amb l’objectiu de ‘’dur a terme una transició tranquil·la i normalitzada que no provoque el mínim desequilibri fins a lliurar l’acta de regidora quan el PSPV-PSOE d’Altea designe al seu substitut o substituta’’.

Arribat aquest moment, ha estat en el ple del mes de juny, celebrat el passat dijous 22 de juny, quan la ja exedil alteana va posar en coneixement del ple municipal la seua renúncia com a regidora del grup municipal del PSPV-PSOE. Vicenta Pérez, actual portaveu del grup socialista alteà, va llegir unes emotives paraules del que, segons Verónica López, és un ”fins promte”. En el ple es va donar a conèixer també que serà Diego Martínez, número 6 de la candidatura del PSPV-PSOE, qui passarà a formar part del grup municipal socialista després de la renúncia d’Altea Llorens que ocupava el lloc número 5 en l’esmentada candidatura. Diego Martínez assumirà les Regidories de Benestar Social i Sanitat i Vicenta Pérez es farà càrrec d’Igualtat.

 

”No vull que això siga un comiat perquè no ho és, només és un fins prompte, un fins prompte carregat de respecte i d’admiració. Sabeu on sóc, on trobar-me i sabeu que no me n’aniré, com sempre dic només he portat un trosset de la nostra estimada Altea a València per ajudar des d’ací a millorar la vida de les persones a les que servim”, eren les paraules de Verónica López pronunciades per Vicenta Pérez.

La directora de Justícia va dedicar agraïments a la ciutadania d’Altea ”que va confiar en el Partit Socialista en les passades eleccions”; així com a ”tota la ciutadania a la qual he intentat atendre, escoltar i ajudar en aquestos dos anys de legislatura, només puc dirigir-li paraules d’agraïment per haver-me fet sentir tan feliç i compromesa amb unes competències que m’eren desconegudes però que al mateix temps m’apassionava gestionar”.

Així mateix, va tenir un record per als seus companys i companyes de la Regidoria de Benestar Social, Igualtat i Sanitat; funcionaris de l’Ajuntament; als quals fins fa pocs mesos han estat els seus companys d’equip de govern, els regidors de Compromís, Altea amb Trellat i els seus companys de grup del PSPV-PSOE; als mitjans de comunicació i a la resta d’edils de la corporació.

 

Pin It on Pinterest