Select Page

La Pública de Desenvolupament Municipal (PDM) ha començat a utilitzar una nova ferramenta de neteja, el plat baldejador que ja s’està fent servir a diversos carrers del municipi. ‘’Esta nova maquinària aporta una neteja més intensiva i de major durada. El paviment dels carrers obté un aspecte més lluminós i es pot comprovar una gran diferència entre l’abans i el després dels carrers posteriorment a l’aplicació del plat baldejador. L’impacte visual és molt evident aportant a les vies públiques un aspecte més sanejat’’, explicava la regidora responsable de la PDM, Imma Orozco.

La neteja és més profunda perquè la baldejadora utilitza un sistema de decapat mitjançant la projecció d’aigua a pressió. A més, s’eviten les molèsties als comerços perquè l’aigua es projecta a terra  i no afecta els aparadors. En este sentit, cal ressaltar que la neteja amb el plat es porta a terme, en la majoria dels casos, en horari nocturn per tal d’evitar les molèsties als veïns.

Un altre dels avantatges que aporta esta nova maquinària és el seu disseny ergonòmic que facilita el seu maneig per part dels operaris. La baldejadora s’ha utilitzat ja en molts carrers de la nostra localitat, com ara: les places de l’Ajuntament i La Pau; les avingudes Comunitat Valenciana, Corts Valencianes i Jaume I; els passejos de Cap Blanc, Sant Pere, de la platja de l’Espigó i Mediterrani; el passatge Constitució; els carrers Garganes, Marina Baixa i Sant Miquel; el tram de l’avinguda La Nucia des de la plaça de la Creu fins a l’avinguda Comunitat Valenciana; la corba de la carretera de Callosa cap a les urbanitzacions i el Mirador de l’Església.

‘’Esta nova maquinària ha significat una important millora per al servei, està donant uns resultats molt òptims amb l’avantatge que la seua adquisició no ha suposat una alta inversió per a la PDM’’, afegia Orozco.

Amb la incorporació d’esta maquinària els responsables i tècnics del servei de neteja municipal de la PDM aposten per seguir introduint millores tècniques i organitzatives, no solament per a l’estalvi, sinó millores en qualitat del servei. ‘’Un dels nostres objectius principals com a equip de govern és que els carrers d’Altea obtinguen el nivell més alt de neteja i per això, des de la PDM, que és qui ha de materialitzar eixa encomana, treballem per millorar en tots els aspectes possibles i per oferir el millor servei per als veïns i veïnes d’Altea’’, concloïa Imma Orozco.

 

Pin It on Pinterest