Select Page

La regidora d’Urbanisme, Imma Orozco, ha explicat que vol que la pròxima convocatòria del Consell Local d’Urbanisme siga oberta a quelles persones que tinguen interès en participar-hi i conéixer de primera mà les qüestions que s’hi tracten.

Esta serà la huitena volta en 22 mesos que es reuneix este Consell de participació format per diferents associacions i representants de sectors relacionats amb l’urbanisme. En esta ocasió es tractaran assumptes com l’aposta per impulsar la rehabilitació edificatòria com a reactivadora del sector de la construcció a través del conveni signat amb la Conselleria d’Habitatge o la segona exposició pública del Pla d’Acció Territorial de la Infraestructura Verda del Litoral, que ja s’ha tractat en anteriors consells.

Orozco ha destacat que “en este Consell presentarem el document base de l’Estratègia per a la Regeneració del Front Litoral. Això vol dir que, a partir d’este moment, ja tenim una proposta quantificada per saber en quin terreny ens movem i així decidir si volem arribar a la meta que es proposa, que no és altra que recuperar la primera línia per a les persones a través d’actuacions coherents i coordinades en el temps per a evitar pedaços i anar resolent problemes en lloc de crear-ne”.

Per això, i tot i que pròximament es farà una primera sessió de participació ciutadana sobre esta qüestió tan important per al futur del nostre poble, la responsable d’Urbanisme ha volgut aprofitar per a què este siga el primer Consell Local d’Urbanisme obert a la ciutadania. La reunió tindrà lloc dilluns, 12 de juny, a les 8.30 hores en la sala de reunions de la 2a planta de l’Ajuntament.

Pin It on Pinterest