Select Page

Dimarts passat, 30 de maig, l’edil de Comerç i Mercats, Anna Alvado i l’edil d’Agricultura i Pesca, Beatriu Nomdedeu, van mantenir una reunió amb els comerciants del mercat ambulant de fruita i verdura que cada dimarts es situa a l’avinguda de La Nucia, per comunicar-los la pròxima col·locació de llocs de venda de productes ecològics.

Com va informar l’edil d’Agricultura ”pròximament es procedirà a la instal·lació d’uns pocs llocs de venda de productes ecològics, que hauran de tenir el seu pertinent certificat que acredite la producció ecològica del producte”. En aquest sentit, afegia l’edil, ‘’es prevaldrà als productors locals’’.

La majoria dels comerciants van mostrar la seua aprovació a aquesta nova oferta del mercat ambulant, que suposa un valor afegit per als altres llocs ja que s’amplia la gamma de productes que es venen en el mercat. A més, durant l’encontre els comerciants van traslladar a l’edil de Comerç la seua satisfacció amb la ubicació actual del mercat ambulant, i li van proposar a la regidora que es pinten les ratlles de delimitació dels llocs, que no s’ha fet després de l’últim asfaltat del carrer.

Horari de muntatge de llocs

Per part de la Regidoria de Comerç, l’edil va posar l’accent a ajustar-se a l’horari establit per al muntatge dels llocs, ”ja que si es fa abans de l’horari permès genera molèsties entre els veïns. Per açò els sol·licitem que complisquen amb l’horari acordat que és a partir de les 6.00 hores”. A més, es va seguir incidint en la recollida de residus, l’edil va agrair la recollida en aquesta nova ubicació, però va insistir que ”es pot millorar, amb la finalitat de molestar el menys possible i facilitar el treball al servei de neteja”.

Ordenança de venda no sedentària

A més, l’edil va informar als comerciants que ”podran participar en l’elaboració de l’ordenança de venda no sedentària, que és a punt de finalitzar, i quan estiga acabat el primer esborrany se’ls farà arribar per a donar-los l’oportunitat de participar en la seua redacció definitiva”.

La regidora de Comerç i Mercats, Anna Alvado, valorava aquesta reunió com molt cordial i participativa i agraïa la predisposició de tots els venedors a col·laborar en les accions de millora que es duen a terme en el mercat ambulant.

 

Pin It on Pinterest