Select Page

La Nit de l’Art és un projecte col·laboratiu entre diverses galeries d’art i associacions d’Altea que té com a objectiu potenciar la cultura i l’art com a atracció de turisme cultural a la localitat, la creació d’oci de qualitat i consolidar el nom d’Altea com a capital cultural de la comarca.

Més Arquitectura, Base Galería, AlteArte, Trobarte, Corfoll, Jean Cocó Art i Salmaia, han estat, juntament amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altea, els promotors del projecte. Una associació de diversos actors culturals de la localitat que sorgeix amb la intenció de promoure un circuit cultural que retorne a Altea el lloc que ocupava en el circuit artístic dels anys setanta i posteriors.

Dos dies d’exposicions, teatre, performance, instal·lacions, vídeo projeccions i tallers, per a tots els públics i gratuïts. Els interessats poden accedir a tota la informació i horaris de les activitats al Facebook de la Nit de l’Art o al web de l’Ajuntament d’Altea.

L’edil de Cultura, Diego Zaragozí, ha agraït a totes les persones que han fet possible aquesta iniciativa, galeristes i associacions, ”que s’han unit en aquest il·lusionant projecte que enriqueix la nostra oferta cultural”. Zaragozí ha recordat que Altea ha estat històricament una localitat amb una important presència de galeristes i artistes, que amb el temps s’havia perdut. ”Afortunadament, activitats com aquesta impulsen de nou aquesta vessant artística a Altea, gràcies a la unió i iniciativa de joves amb inquietuds artístiques”, afegia el regidor. Diego Zaragozí ha traslladat a tots els organitzadors el suport de l’Ajuntament i els ha agraït el seu esforç en la realització d’aquesta activitat. Així mateix, l’edil ha convidat a alteans i visitants a seguir, els dies 2 i 3 de juny, la primera Nit de l’Art d’Altea.

 

Pin It on Pinterest