Select Page

Un centenar de persones van participar el passat diumenge al matí en una nova edició de la tradicional Volta a Peu, en la qual es recorren caminant diverses partides rurals d’Altea. Entre els participants va destacar la presència de l’alcalde, Jaume Llinares, i del regidor d’Esports, Pere Barber.

En aquesta edició, la dinovena, s’han recorregut més quilòmetres que mai, s’ha passat de 8 quilòmetres a recórrer 10,5 quilòmetres, el que ha permès fer tres parades en tres punts històrics d’Altea, com són l’ermita de Santa Barbarà, a la partida Sogai, al costat d’Altea la Vella; l’ermita de Sant Lluis a la partida del Barranquet i l’ermita de Sant Roc, a la partida de l’Horta-Quintanes. Tant a l’eixida, a les deu del matí des de la Ciutat Esportiva, com en les tres parades del recorregut, l’historiador alteà, Juanvi Martín Devesa, va dissertar als participants sobre la història i riquesa paisatgística i patrimonial dels llocs recorreguts. D’aquesta forma la Volta a Peu va voler col·laborar amb els actes que es celebren a Altea amb motiu del quart centenari de la Carta Pobla.

En acabar el recorregut, a la Ciutat Esportiva, va tenir lloc un sorteig de regals entre els participants i un refrigeri per reprendre forces. L’edil d’Esports, Pere Barber, va valorar molt positivament l’experiència, encara que va afegir que ”per a pròximes edicions pot ser que busquem unes dates on aprete menys el sol. També va destacar la gran presència de mascotes, gossos, acompanyant a la volta als seus amos.

Pin It on Pinterest