Select Page

La setmana del 29 de maig al 2 de juny, en horari de vesprada, tindrà lloc en el saló d’actes de la Cooperativa Agrícola d’Altea el curs d’horticultura ecològica.

La inscripció es pot realitzar a través de: l’Ajuntament d’Altea, (telèfon de contacte: 965841300) o l’Estació Experimental d’Elx, (telf. 965455952 i email: esexag_elx@gva.es)

La formació en aquest tipus d’agricultura està impulsada des del I Pla Valencià d’Agricultura Ecològica (2015-2020). El cultiu ecològic és una línia prioritària en la política agrària europea. El maneig del sòl i la fertilització sense productes de síntesis és la base de l’agricultura ecològica. D’altra banda, és important incidir en les tècniques i productes autoritzats en el control de plagues i malalties, per el impacte dels fitosanitaris en el medi ambient i en la salut de les persones. El curs està emmarcat en l’aprenentatge de les tècniques necessàries per al cultiu amb mètodes ecològics.

Beatriu Nomdedeu, regidora d’Agricultura, agraeix la col·laboració de la Conselleria d’Agricultura que posa els mitjans necessaris per a crear cursos i traslladar-los a diferents municipis, al mateix temps que reconeix el suport de la Cooperativa per a l’efectiva realització dels cursos.

curso horticultura ecologica

Pin It on Pinterest