Select Page

La Regidoria de Comerç informa de la nova jornada gastronòmica, ”La Cuina de les Barques”, que s’organitzarà del 23 de juny al 2 de juliol, amb la col·laboració d’Hospal (l’Associació d’Hostalers Per Altea) i el patrocini de Bodegues Torres. Els establiments hostalers interessats a participar podran formalitzar les inscripcions fins dilluns que ve, 22 de maig. Per a més informació cal dirigir-se a: altea.comercio@cv.gva.es o al telèfon 965.841.300.

Podran participar a la jornada els establiments hostalers que oferisquen un menú que incloga ingredients típics d’Altea i del mar. El menú constarà d’entrant, plat principal, postres, beguda i cafè. S’ha establert un preu mínim de 25 euros per al menú de les jornades, podent ser superior si l’establiment així ho considera.

Un dels incentius per animar a la participació dels restaurants, ha assenyalat la regidora de Comerç, Anna Alvado, és que entre tots els establiments que formen part de les jornades, els clients triaran al millor, al qual es premiarà amb un campanya publicitària en un mitjà escrit de tirada provincial, gràcies al patrocini de Bodegues Torres. A més, la Regidoria de Comerç editarà un fullet en el qual figure el menú, l’adreça i una fotografia de cada un dels establiments participants, i s’encarregarà de la promoció i la difusió de l’esdeveniment.

A més, entre tots els assistents a les jornades es sortejarà un viatge per a 2 persones per conèixer les Bodegues Torres (Vilafranca del Penedès). Un premi també patrocinat per les pròpies Bodegues Torres.

La ”Cuina de les Barques” és la tercera jornada gastronòmica, a la qual han precedit ”El Plat de Calent” i ”L’Horta dePrimavera’’, de les quatre que la Regidoria de Comerç ha previst per a enguany.

 

Pin It on Pinterest