Select Page

Este diumenge a la Badia de l’Albir, entre Altea i l’Alfàs de del Pi, es disputarà la II Mediterranean Coast chalenge, la prova de natació que va ser tot un èxit de participació en la primera edició.

Aquesta prova consisteix en la travessia nedant entre els municipis d’Altea i de l’Alfàs del Pi que comptarà enguany amb quatre modalitats diferents, d’acord al grau d’experiència dels nedadors: Mini-Mediterranean, Popular, Mediterranean i Mediterranean PRO.

Pere Barber, regidor d’Esports, ha presentat l’esdeveniment acompanyat de la responsable esportiva de l’empresa organitzadora, Sara Soler de Adrenalin Sport. La travessia popular, de 2 quilòmetres, eixirà des de la platja del Racó de l’Albir i tindrà la meta a la platja del port d’Altea. La Mediterranean, de 5.5 quilòmetres, està inclosa en la Copa d’Espanya d’Aigües Obertes de la Reial Federació Espanyola de Natació (RFEN). Eixirà des de la platja del port d’Altea i els nedadors hauran d’arribar a la Punta Bombarda, al Parc Natural de Serra Gelada, per tornar de nou fins al punt d’eixida, on estarà la meta. Pel que fa a la Mediterranean PRO, de 10 quilòmetres de distància, els participants eixirian des de la platja de l’Olla. Finalment, s’ha programat una Mini-Mediterranean, de 500 metres, perquè puguen participar joves nedadors, que discorrerà per aigües de la Badia d’Altea. A la província d’Alacant és l’única prova puntuable per a la Copa d’Espanya d’Aigües Obertes.

Aquesta travessia nedant per la costa mediterrània, organitzada per Adrenalin Sport, en col·laboració amb els ajuntaments d’Altea i l’Alfàs del Pi, compta a més amb diverses activitats paral·leles, entre elles un ruta gastronòmica per la Vila Blanca i una visita guiada al Far de l’Albir.

A més, enguany s’ha convocat un concurs de fotografia que premiarà les millors fotos d’aquesta II Mediterranean Coast chalenge.

 

 

Pin It on Pinterest