Select Page

El passat divendres, i en el marc d’un encontre empresarial que va tenir lloc a Altea, ALCEA (l’Associació Local de Comerciants i Empresaris) i Jovempa Marina Baixa, (l’Associació de Joves Empresaris de la Marina Baixa) van signar un conveni de col·laboració entre les dos associacions. A l’acte van assistir el president d’ALCEA, Juan Bautista González; el president de Jovempa Marina Baixa, Guillermo Campos; així com la delegada de Jovempa Marina Baixa a Altea, Isabel Martínez.

L’acte de signatura d’este acord de cooperació entre les dos associacions empresarials també va comptar amb el suport de l’Ajuntament d’Altea amb la presència de l’alcalde, Jaume Llinares i de la regidora de Comerç, Anna Alvado. A més, l’Ajuntament d’Altea va donar suport a este encontre empresarial organitzant una visita guiada per Bellaguarda i el Poble Antic a càrrec de l’historiador Juanvi Martín, per tal de donar a conèixer el nostre poble als empresaris de la comarca que van assistir a la trobada empresarial. Anna Alvado, com a responsable municipal de Comerç, es mostrava molt satisfeta per este conveni de cooperació entre les dos associacions, ”amb actes com el de hui es fomenta i es fa realitat l’associacionisme, que és un dels objectius que des del primer moment de la legislatura ens vam proposar des de l’equip de govern”. ”Este conveni culmina el treball que vam iniciar des de la Regidora de Comerç, perquè Altea tinguera una associació de comerciants amb vincles en la comarca, que reforce el teixit comercial local”, afirmava Alvado. La regidora també va avançar la pròxima signatura d’un altre conveni de cooperación entre ALCEA i l’Ajuntament d’Altea.

Per la seua part, l’alcalde felicitava a les dos associacions per l’acord signat i expressava el suport de l’Ajuntament d’Altea a ALCEA i a totes les iniciatives que fomenten l’emprenedurisme, la participació i el desenvolupament del comerç alteà i les seues relacions amb altres associacions.

Pin It on Pinterest