Select Page

Del 24 al 28 d’abril s’ha celebrat a Altea el curs de Defensa Personal Policial amb l’objectiu de i dotar els agents dels coneixements pràctics per afrontar el seu treball amb més seguretat davant d’una situació de perill per a la seua vida o la de terceres persones.

El curs, que va ser organitzat per les Regidories de Seguretat Ciutadana i Esports, es va dur a terme a les instal·lacions del Centre Juvenil a Altea, i va ser impartit per Manuel Navarro i el policia local Benjamín García, tots dos pertanyents a l’escola d’Hapkido Manuel Navarro. Entre les habilitats i destreses es van practicar tècniques de reducció, control d’emmanillament, bastó reglamentari i trasllat de detinguts. Van participar policies locals d’Altea, Alfàs del Pi, Teulada, Xàbia i Calp i Guàrdia Civil d’Altea.

 

 

Pin It on Pinterest