Select Page

El Conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, va cursar visita el dimarts a Altea amb motiu de la Jornada de Compromís de les Comarques Centrals Valencianes que va tenir lloc a la nostra localitat. Abans d’esta activitat, que es va celebrar per la vesprada al CEAM d’Altea, el conseller es va reunir en dependències d’Alcaldia amb el primer regidor de la localitat, Jaume Llinares, i altres membres de l’equip de govern com la regidora d’Urbanisme, Imma Orozco; el d’Hisenda, Pere Lloret; Educació, Vicenta Pérez; Turisme i Comerç, Anna Alvado; Medi Ambient, Beatriu Nomdedeu i Participació Ciutadana, Beatriz González.

Durant l’encontre Jaume Llinares va traslladar al conseller les inquietuds i demandes del consistori alteà, amb la intenció de cooperar entre les dos administracions. Entre els temes destacats de l’encontre, els representants municipals es van interessar per les ajudes a l’eficiència energètica de l’enllumenament del municipi i dels edificis públics.

El medi ambient, l’eliminació de l’impost al sol i la potenciació de l’autoconsum dels usuaris en la capacitat de producció d’energia solar per a les vivendes, també va ser un dels aspectes que es van abordar a l’encontre.

Així mateix, Jaume Llinares va traslladar al conseller la situació dels plans parcials de la zona de tolerància industrial i els dos nous plans, el del Montahud i el parc tecnològic de la Cooperativa, també en la zona del Montahud. En este sentit, l’alcalde explicava la planificació sectorial per a estos espais, ‘’seria idoni que es desenvoluparen amb empreses del sector tecnològic i turístic que busquen espais com Altea, que destaca per la seua qualitat de vida’’.

Pin It on Pinterest