Select Page

Dijous passat cursava visita a Altea la sots-directora general de Ports, Aeroports i Costes de la Generalitat Valenciana, Pilar Álvarez, que va mantindre diverses reunions de treball al Consistori per tal de conèixer les demandes i necessitats de la nostra localitat relatives al litoral i els ports.

Jaume Llinares, alcalde d’Altea, rebia a la sots-directora, que estava acompanyada per 2 tècnics, en dependències d’Alcaldia, juntament amb els regidors de Infraestructures, Roque Ferrer; Urbanisme, Imma Orozco; Ports i Medi Ambient, Beatriu Nomdedeu i Comerç i Turisme, Anna Alvado.

Amb l’objectiu de millorar les instal·lacions del Port, des de l’Ajuntament es va sol·licitar la possibilitat d’establir convenis de col·laboració entre les dos administracions per a la vigilància i neteja del Port d’Altea. També es va demandar la cooperació dels responsables de Ports autonòmics per tal millorar la comunicació amb el Ministeri pertinent.

Així mateix, l’alcalde i els regidors es van interessar per l’estat de la petició que es va sol·licitar sobre l’adequació conforme a la norma dels reductors de velocitat del trànsit rodat o tapes de sanejament enfonsades, en la carretera de l’Albir continguda en terrenys del port d’Altea.

Altres temes destacats de l’encontre van ser el permís de trasllat del mercadet municipal a la zona afectada per Costes i l’eliminació de la plataforma sobrant de les obres fallides de l’ampliació del Port Esportiu de Campomanes. L’encontre també es va aprofitar per traslladar a la sots-directora les demandes i necessitats dels veïns de l’Olla i Campomanes amb vivendes prop de la zona costera.

Seguidament, la sots-directora i els representants municipals es van reunir amb la Confraria de Pescadors, les empreses usuàries del Port i el Club Nàutic d’Altea. En este últim cas per tal d’abordar la concessió del servei.

Pin It on Pinterest