Select Page

El passat cap de setmana Altea i la seua oferta nàutica han estat presents  al MEDSEA, el Primer Saló Internacional d’Activitats Aquàtiques celebrat a Ia Institució Firal Alacantina (IFA). La regidora de Turisme, Anna Alvado, ha fet un balanç molt positiu de la participació d’Altea en esta fira internacional que celebra la seua primera edició.

Altea ha comptat amb un estand de 27 metres quadrats, promocionant la marca #alteaesmar, la seua badia i les activitats que les empreses del sector nàutic alteà poden oferir.

Segons Alvado, ‘’les 8 empreses alteanes que han estat presents a l’estand de la nostra localitat comparteixen l’opinió unànime de l’èxit de la fira basat en la gran afluència d’assistents durant els dos dies de celebració i en el nombre d’estants que supera al d’altres fires destacades del sector’’. ‘’A més, afegia la regidora, totes les empreses participants valoren molt positivament la possibilitat de fer vendes directes a la fira’’.

La regidora ha destacat la participació activa de totes les empreses alteanes assistents.  A la piscina per a activitats subaquàtiques, el centre de busseig Celacanto va realitzar baptismes de busseig; la Bocana Sailing Point va descobrir als visitants el paddle i e ioga surf. Altea també va participar en les activitats programades a la sala de conferències, amb la conferència “Pura Vida: llibertat, condicionament físic, diversió” + “SUP Ioga i SUP Pilates”, a càrrec d’Alessandro Porta de la Bocana Sailing Point, i amb la conferència “Rutes de Mar. Ecoturisme a la Badia d’Altea”, a càrrec de Rebeca Velasco de l’empresa Rutes de Mar.

Les empreses alteanes participants en esta primera edició del MEDSEA han sigut: Noray Sport, Club Náutico Altea, La Bocana Sailing Point, Rutes de Mar Boat Trips & Nature, Academia Náutica Pailabot, Puerto Deportivo Marina Greenwich, Celacanto Centro de Buceo i Greenwichdiving Centro de Buceo.

Anna Alvado, destacava també la visita de Raquel Huete, la directora general de Turisme i d’Eduardo Dolón, diputat provincial de Turisme; així com del gerent i del president del CN Altea, Joaquim Such i José Román Zurutuza, respectivament; així com Francisco Bolo, gerent de Bolo & Baldomero Sport, organitzadors de la Mediterranean Coast Challenge, la prova de natació en aigües obertes que tindrà lloc a la badia d’Altea al mes de maig.

Finalment, Alvado agraïa la col·laboració i participació del sector nàutic alteà en les activitats que es proposen des de l’Ajuntament d’Altea per a la promoció de la nàutica local. En este sentit, Alvado assegurava que la intenció es continuar participant en esta fira en les pròximes edicions.

Pin It on Pinterest