Select Page
  • Obri les portes esta mostra de l’Obra Social La Caixa en col·laboració amb la Regidoria d’Infraestructures de l’Ajuntament d’Altea 

  • Simular un viatge al nanomón, conèixer l’estat de relaxació del cervell o ser capturat per la mirada de 64 ulls robotitzats són algunes de les propostes

La nostra localitat acull des d’ahir la mostra de l’Obra Social La Caixa “Tecnorevolució”, en col·laboració amb la Regidoria d’Infraestrcutures de  l’Ajuntament d’Altea. 

 Les regidores d’Educació i Benestar Social, Igualtat i Sanitat, Vicenta Pérez i Verónica López, respectivament, han visitat esta exposició itinerant, acompanyades del director de l’Àrea de Negoci de CaixaBank en Benidorm, Adrián Conesa. L’activitat és totalment gratuïta i mostra els avanços de les tecnologies convergents, les quals han aportat progressos impensables.

Tant la ciutadania, com especialment, els col·legis i instituts,  podran gaudir d’esta exposició interactiva que pretén apropar el visitant a les tecnologies convergents com són: la nanotecnologia, biotecnologia, les tecnologies de la informació i comunicació (TIC) i les ciències cognitives (NBIC) que han suposat una autèntica revolució en camps com la construcció, transport, medicina, agricultura, art, música, cultura o educació, tal i com informava la regidora d’Educació. ‘’És per això que és una mostra molt atractiva i interesant tant per a l’alumnat dels diferents centres educatius com per a la resta dels alteans i alteanes que la vulguen disfrutar’’.

L’exposició “Tecnorevolució” es troba instal·lada al Passeig del Mediterrani, a l’altura del carrer Astilleros, i es podrà visitar fins el 7 d’abril. L’horari d’apertura al públic és de dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 i de 16:00 a 21:00 hores, els caps de setmana i festius es podrà visitar d’11:00 a 14:00 i de 17:00 a 21:00 hores.

A més tindran lloc visites guiades de dilluns a divendres a les 19:00 hores i els caps de setmana i festius en horari de 12:30 i 19:00 hores. Des de l’Obra Social La Caixa s’ha habilitat un telèfon de contacte per a reservar horari tant per a visites escolars com per a grups: 902906666.

Roque Ferrer, edil d’Infraestructures, destacava que “Tecnorevolució” és una manera molt didàctica i amena de conèixer i profunditzar en tots els avanços tecnològics que ens envolten, ens fan evolucionar i  ens fan la vida més fàcil, i convidava a tota la ciutadania a visitar-la.

Pin It on Pinterest