Select Page

Imma Orozco, regidora responsable de l’Empresa Pública Municipal (PDM), ha informat sobre el balanç de l’absentisme laboral de la plantilla PDM de l’any 2016 que llença xifres molt positives. En este sentit, durant l’any passat es van reduir les baixes respecte a l’any 2015 un 32,6%, una baixada que s’ha produït sense reduir la plantilla. Les jornades perdudes durant l’any 2016 han sigut 1.088, una xifra bastant inferior a les 1.614 de l’any 2015 i 1.637 de 2014. ”El que significa que amb el mateix personal, és com si haguerem tingut dos operaris més”, explicava Orozco.

Segons la regidora, ‘’estes dades reflecteixen l’òptima gestió dels seus recursos humans per part de la PDM, que s’aconsegueix gràcies a la professionalització que aporta el treball del Gerent’’. Una gestió que es basa en la formació continuada a través de cursos i el repartiment generalitzat dels epis. A més, cal destacar que la mitja de l’absentisme laboral del sector és d’un 5,45%, i la d’Altea es situa en un 2,57%, menys de la meitat de la mitjana.

Per a Imma Orozco, estes bones dades no solament suposen una millora dels serveis municipals que ofereix la PDM, sinó també un important estalvi per a la pròpia Empresa Pública.

Per últim, la regidora, en nom de tot l’equip de govern, ha agraït a les persones que treballen a la PDM el servici al poble d’Altea, ”agraïm l’esforç i implicació de tots els treballadors de la PDM, que estan posant molt de la seua part per aconseguir estes dades tan favorables”.

Pin It on Pinterest