Select Page

El pròxim dijous, 16 de març, a les 20 hores, tindrà lloc l’acte de presentació de les actualitzacions dels portals web municipals. L’acte, obert a tot el públic, es celebrarà al mirador de Palau Altea i comptarà amb la presència de l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares; Pere Barber, regidor de Noves Tecnologies i coordinador de la renovació; Anna Alvado, regidora de Turisme i Bea González, regidora de Participació Ciutadana, entre altres autoritats.

Des del Departament de Noves Tecnologies s’havia detectat uns nous usos de les webs municipals, que feien necessària una adaptació a les circumstàncies actuals.

La web VisitAltea, el portal turístic municipal, agruparà a partir d’ara els set webs que la conformaven en un únic entorn web, el que permetrà a l’usuari preparar la seua experiència turística d’una forma més directa.

Es presentarà el nou portal de Participació Ciutadana, serà un portal interactiu en el qual, després de registrar-se, es podrà interactuar de forma activa en les decisions municipals.

Per poder facilitar l’accés a la informació municipal s’independitza, en dos plataformes ben definides, la gestió municipal de les notícies institucionals. Així doncs, altea.es serà la web de referència on s’allotjaran la documentació referent a totes les regidories, així com els tràmits en relació a tota la ciutadania. AlteaDigital.es  serà l’espai informatiu municipal.

Es convida, per part de les regidories implicades i des de l’Ajuntament, a tot el públic a assistir a este acte, on els CEO de les empreses implicades en els projectes, DinamicBrain (VisitAltea) i Digiworks – Digital Solutions (Altea.es, AlteaDigital i Participación.altea.es), explicaran de forma detallada els nous projectes web municipals.

Pin It on Pinterest