Select Page

El pròxim diumenge 26 de febrer la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Altea presentarà les rutes cicloturístiques per l’entorn rural del municipi denominades “Camins d’Altea”. Es tracta de cinc recorreguts per les partides dels Arcs, El Barranquet, l’Horta, Les Quintanes, La Pila, Sogai, Cascall, l’Olla, Cap Negret i Altea la Vella, senyalitzats amb diferents panells informatius de contingut etnogràfic, històric, geològic i natural.

Juanfran Picó, representant de Gea, empresa responsable de la planificació i senyalització de les cinc rutes i l’historiador alteà, Juanvi Martín, explicaran el projecte al llarg del recorregut de la ruta verda i mostraran els punts més interessants del projecte. Anna Alvado, regidora de Turisme, ha convidat a tots els alteans i alteanes, així com a visitants i persones interessades a participar en aquesta activitat inaugural que recorrerà els paisatges més bells del nostre municipi.

El recorregut partirà des de la porta del Poliesportiu Municipal a les 10:00 hores i tindrà una durada aproximada de dues hores.

Pin It on Pinterest