Select Page

El passat dimecres començaven els treballs de reparació de les instal·lacions de la piscina coberta municipal que va quedar molt danyada després del temporal que va patir Altea al mes de gener. Pere Barber, regidor d’Esports, ha informat que els treballs duraran al voltant de tres setmanes i confia en que ‘’no sorgisquen inconvenients que retarden l’apertura d’estes instal·lacions’’.
El temporal de vent del mes de gener va causar greus desperfectes en l’estructura de tancament de la piscina, i va trencar les plaques de metacrilat que la cobrien. El vent també va moure l’estructura causant diferents danys a la mateixa. ‘’Amb estes actuacions es repararan els danys mencionats, es reforçarà l’estructura i es canviaran les plaques de metacrilat de la part frontal del a piscina per un vidre de seguretat’’.
Segons els terminis previstos per l’empresa, durant la primera quinzena del mes de març hauria d’estar operativa de nou la piscina municipal.
 

Pin It on Pinterest