Select Page

Diego Zaragozí, regidor de Cultura, ha presentat l’exposició homenatge a Batiste San Rok que, demà dijous dia 16, inaugurarà l’Ajuntament a Palau Altea. L’exposició ha comptat amb la col·laboració de la vídua de San Rok, Concha Mataix i ha estat comissariada per Isabel Martínez, que ha acompanyat al regidor en esta presentació on també s’ha fet públic el catàleg de la mateixa.

Aquesta exposició, que romandrà oberta al públic fins al 30 d’abril, s’emmarca dins de les activitats que la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altea ha programat per a la celebració del 4t Centenari. Segons Zaragozí, ‘’esta és una mostra retrospectiva de pintures de l’artista que el poble d’Altea li devia a Batiste San Rok, un dels pintors locals més destacats, i que va faltar ara fa un any’’.

Isabel Martínez ha oferit més detalls de la mostra, composta per 45 obres, entre les que es troben els seus més coneguts paisatges, ‘’però també els seus preciosos, i menys coneguts, retrats. La gran majoria de les obres són olis sobre llenços, però també destaquen algunes taules’’. 

L’exposició es podrà visitar tots els dijous en horari de taquilla de Palau Altea (de 16:30-19:30h.), els dies que hi haja actuacions a Palau, i també es podrà visitar fora d’estos horaris sol·licitant-ho prèviament, com ha informat la seua comissària. Sobre la inauguració de l’exposició Martínez assenyalava que ‘’ens agradaria que la gent puguera vindre a compartir amb nosaltres este dia tan especial que serà un sentit homenatge a este artista del nostre poble que, sense dubte, ha sigut un gran personatge en els últims temps’’.

Finalment, Diego Zaragozí ha agraït la col·laboració de Concha Mataix, la vídua de San Rok; la disposició de Palau Altea per a la cessió de l’espai expositiu; als col·leccionistes particulars i a la Fundació Caixaltea per prestar diverses obres per a aquesta mostra i a Isabel Martínez, per la coordinació de tot el treball de muntatge de l’exposició.

Pin It on Pinterest