Select Page

El conegut programa de RTVE que s’emet en horari vespertí a La 1 de TVE (de dilluns a divendres a partir de les 19:20h.) visita demà la nostra localitat per oferir a tots els espectadors una mostra de la bellesa del nostre poble i de la nostra gastronomia. Com ha informat Anna Alvado, regidora de Turisme, durant el matí les càmeres d’aquest magazine gravaran diferents indrets de la nostra localitat, acompanyats per l’historiador local, Juanvi Martín, que els farà de guia pels carrers del poble antic, Bellaguarda i la zona del port i els explicarà la nostra història, destacant la importància d’un any tan especial com enguany en el que celebrem el 4t Centenari d’Altea. Per la vesprada el programa oferirà en directe, a les 20:15h., l’elaboració d’un putxero amb pilotes, un dels plats més tradicionals de la nostra gastronomia, des del conegut restaurant ”El Bodegón de Pepe”.

Aquesta aposta de RTVE per Altea és fruit de les reunions i entrevistes de treball que la regidora de Turisme, Anna Alvado, va mantenir a Fitur, tal i com comentava la pròpia edil. ‘’El contacte ens el va facilitar la periodista alteana, Mamen Asencio, que treballa a RNE a la que agraïm la seua col·laboració’’. La regidora també ha destacat ”el treball i esforç de tot el Departament de Turisme per aconseguir iniciatives com aquesta”. Anna Alvado es mostrava molt satisfeta per la repercussió que l’emissió d’aquest programa a la televisió pública, amb milions d’espectadors, tindrà cap a la promoció turística del nostre municipi. Segons la regidora, ”l’impacte d’aparèixer en espais televisius com aquest és un aparador impagable, i significa una important promoció que valorada en diners suposaria una gran inversió que, en aquest cas, no comporta cap despesa per a l’Ajuntament”.

Pin It on Pinterest