Select Page

La regidoria de Benestar Social, Igualtat i Sanitat ha presentat l’Escola de Pares de Prevenció del Mal Ús de les Noves Tecnologies que impartiran les professionals de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA Altea).

 L’activitat tindrà lloc els dilluns 20 i 27 de febrer de 18:30 a 20 hores al Centre Social d’Altea. Verónica López, regidora de l’àrea, ha destacat la importància d’este tipus d’activitats, ‘’han sigut moltes les persones que ens han sol·licitat ajuda i assessorament relacionada amb aquesta problemàtica, preocupats per l’ús de les noves tecnologies, per això a través d’aquesta Escola de Pares, s’informarà sobre com prevenir el mal ús de les noves tecnologies en xiquets i adolescents i com gestionar a casa la utilització del mòbil, la consola o l’ordinador’’. La regidora ha animat a mares i pares a participar en aquesta activitat, que és gratuïta, i que serà una bona oportunitat per aprendre recursos que ens ajuden a utilitzar adequadament les noves tecnologies.

 Les inscripcions es poden formalitzar fins al dia 17 de febrer presentant una instància a l’Ajuntament o a través del correu electrònic altea.upcca@cv.gva.es indicant el nom, cognoms, DNI i telèfon de contacte.

Pin It on Pinterest