Select Page

El pròxim dissabte, 4 de febrer, el Rotary Club d’Altea ha organitzat un gran concert a benefici d’Integra Marina Baixa (l’Associació de Pares de Persones amb TEA, TGD i altres necessitats especials), amb la col·laboració de la Regidoria de Benestar Social, Igualtat i Sanitat de l’Ajuntament d’Altea. Palau Altea, que també col·labora en l’activitat, acollirà a les 19 hores la gala que oferirà l’Associació Cultural Manxega Tramontana, a més també es celebrarà una exposició d’Esther Niñirola, Lazlo David, Carlos F. Latorre i Mariano Mancheño, amb la col·laboració de la galeria Base.El donatiu d’entrada a la gala serà de 5 euros, i les entrades es poden adquirir en www.rotaryclubaltea.es, facebook.com/rotaryclubaltea, Liposalud, el Sacristán, DigitArt, Galeria Base i Ameramar.

Pin It on Pinterest