Select Page
  • El punt d’ajuda es troba a les dependències de l’Oficina d’Atenció
    al Ciutadà (OAC)

La regidora de Participació, Bea González, ha anunciat este matí que l’Ajuntament d’Altea ha posat en funcionament un punt d’atenció per a les persones que s’hagen vist afectades per les destrosses i molèsties causades pel temporal que ha assolat Altea els darrers dies.

En este punt d’atenció es podran tramitar les queixes tant per la falta de subministrament elèctric com les de danys materials. Allí s’arreplegarà tota la informació i s’ajudarà a la ciutadania a tramitar-la cap als organismes corresponents.

Tota aquella persona afectada que vulga tramitar les seues queixes o demanar ajudes ho podrà fer dirigint-se al punt habilitat, que es troba a la planta baixa de l’Ajuntament d’Altea.

El punt d’atenció estarà obert des del dimarts 24 de gener i romandrà obert durant dos setmanes, amb la possibilitat d’ampliar-ho si és necessari.

Pin It on Pinterest